Dobrodošli na Akciomat.rs

Grupna kupovina - Popusti

AKCIOMAT BeogradPrijavi se

Prvi put ste na Akciomat.rs?

Registracija

Već ste registrovani?

Prijavite se


Zaboravili ste vašu lozinku?

Pošaljite nam zahtev za novu!


Prijavi se | Registruj seZatvori

Trenutno su u ponudi navedeni gradovi
Srbija

Beograd (0) Čačak (0) Kragujevac (0) Kraljevo (0) Kruševac (0) Leskovac (0) Niš (0) Novi Sad (0) Obrenovac (0) Pančevo (0) Subotica (0) Šabac (0) Užice (0) Valjevo (0) Ostali gradovi (0)

6500 din umesto 12.000 din za popunjavanje usana ili bora hijaluronskim filerima u samom centru grada! Učinite vaše lice savršenim, podmladite ga i oslobodite bora! Popust 46%

Završeno
VrednostPopustUšteda
12 000 Din46%5 500 Din
Do sada je kupljeno 20x
;Ponuda je završena

Preporučite ponudu prijatelju
Prikazati link za preporuku

Ukoliko vaš prijatelj kupi neku od naših ponuda, koju ste mu vi preko linkova iz ovog bloka preporučili, dobijate bonus kupon za jednu od naših ponuda iz kategorije „Kupi usluge”. Bonus kupon vam donosi dodatni popust od 20% na izabranu ponudu.

Napomene

  • Kupon možete iskoristiti tek po isteku ponude
  • Jedna osoba može kupiti 10 kupona
  • Jedan kupon važi za jedan tretman popunjavanja usana ili bora hijaluronskim filerima. Jedan kupon podrazumeva 0.5cc
  • Period važenja kupona : 14.10.2012 - 14.11.2012.god
  • Radno vreme : pon-pet 12 - 20h, sub 11 - 16h
  • Obavezno je zakazivanje unapred na : 011/33 73 141 i 064/19 73 180
  • Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
  • Adresa na kojoj možete iskoristiti kupon: Makedonska 30, TC Euro centar iza Doma Omladine
  • Po rezervaciji kupona imate još 72 sata da uplatite vaš zakazan kupon
  • Kupon se prosledjuje u roku od 3 radna dana od dana uplate

Magične usne za 6500 din!

Kao posledica starenja u našim vezivnim tkivima, dolazi do smanjenja  koncentracije hijaluronske kiseline, a samim tim i koncentracije vode.Usled toga na koži se javljaju bore i koža gubi mladalački izgled, volumen i elasticitet. Zato je Akciomat pripremio sjajnu ponudu za vas, popunjavanje usana ili bora hijaluronskim filerima po ceni od 6500 din. Jedan kupon podrazumeva 0.5cc.

Hijaluronski fileri dobar su izbor za sve koji žele postići efekat pomlađivanja i ulepšavanja bez operativnog zahvata. Suština samog tretmana filerima je da nadoknadimo količinu hijaluronske kiseline koja se tokom vremena izgubila.

Na raspolaganju nam je hijaluronska kiselina u obliku filera. U svetu  trenutno postoji preko 300 proizvođača hijaluronske kiseline koja je potpunosti istog sastava kao ona u našem vezivnom tkivu. Na tržištu Amerike su najzastupljeniji jednofazni fileri REVANESSE i dvofazni fileri REDEXIS.

Prvo na željenoj regiji kože postižemo anesteziju upotrebom, anestetika u obliku kreme. Zatim kroz iglicu malog promera, koja ne ostavlja nikakve  ožiljke, iniciramo hijaluron u željenu regiju u sloj dermisa.

 Kada se nađe u dermisu hijaluron deluje na više načina. Prvi je samo fizičko  prisustvo u tkivu, drugi je stimulacija sinteze kolagena usled reakcije  našeg tkiva.

 Zahvaljujući hidrofilnosti koju hijaliron poseduje dolazi  do vezivanja molekula vode za njega iz cirkulacije, a samim tim i do  uvećavanja volumena te regije. Svi ovi procesi poboljšavaju ćelijski  metabolizam u toj regiji što još više utiče na bolji izgled kože.

"Zahvaljujući ovim karakteristikama hijalurona, mi ga koristimo i za uvećanje usana,  modeliranje jagodične regije, korigovanje udubljenja na koži usled  ožiljaka ili nekih drugih deformiteta ili asimetrija na licu" - Dr. Gačević Miloš specijalizant plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije.

U salonu možete dobiti sve standardne kozmetičke tretmane, pedikir, manikir, tretmane lica, terapeutske masaže i još mnogo toga.

Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen

Komentari

Dodati komentar
Imate pitanje ili predlog?Vaše ime: Komentar će biti označen kao anoniman

Komentar:
31.08.2012, 18:59:45 Nina [ Anonimni korisnik ]
Postovani, zanima me koji hijaluron se koristi? U opisu se navodi da ima dosta proizvodjaca, ali ne i o kom se radi u ovoj ponudi. Unapred hvala na odgovoru.

Gde iskoristiti kupon?

FirmaSalon Nadia
Emailmiladin_pv@yahoo.com
Telefon0641973180
Točak sreće
Osvojite vaše Akciomat bodove i iskoristite ih za kupovinu omiljenih usluga na našem portalu.

Točak sreće
Facebook nagradna igra

Pratite nas na našoj facebook stranici i svakodnevno učestvujte u nagradnim igrama koje smo spremili za vas.

Učestvujte u nagradnoj igri

Započnite razgovor